blanuri

Cum să poți un șal de blană? 5 idei îndrăznețe 

Vrei să afli câteva moduri de a purta un sal din blană naturală? 

Haina de blană, vesta sau capa blana naturala dau ținutei o notă mai luxuriantă. De fapt, ai putea purta un sac pe dedesubt, dar totuși să arăți de milioane dacă ai blana pe tine. Pentru că blana are personalitate – chiar dacă e albă, neagră sau în nuanțe maronii.  

Capa din blana naturală a fost purtată pe umerii celebrităților, precum și pe podiumuri. Un sal blana naturala de calitate, așa cum găsești la noi, este un articol mereu în tendințe, iar investiția într-unul va fi mereu avantajoasă. Pentru că imaginea acestui accesoriu evocă un sentiment de grație, sofisticare atemporală și eleganță fără efort.  

Șalurile de blană sunt atât de versatile și pot fi purtate în atât de multe moduri…Nu există greșit sau corect când vine vorba despre ele – posibilitățile sunt infinite!  

Iată câteva surse de inspirație pentru a-ți purta capa de blana.  

  1. Poartă șalul de blană ca pe un fular 

Eșarfele (sau fularele) reprezintă unul dintre elementele de bază ale ținutelor de iarnă, existând modele și tipare din belșug. Poți opta pentru un fular tricotat sau o eșarfă cu model floral. Însă, poate cea mai bună opțiune este să alegi un sal de blana de lungime medie sau lungă pentru a-ți încălzi gâtul. Nu-l îndoi prea mult, îl poți înfășura în jurul gâtului și poți încrucișa capetele unul peste altul. 

Astfel, vei putea conferi ” fularului” rolul de punct focal al ținutei tale, deoarece se va afla în centru. Este important de reținut că acest stil funcționează bine dacă ținuta are voie să rămână neutră. Ar trebui să permiți ca frumusețea naturală a blănii să strălucească aici. Acest model de șal este ideal pentru orice fel de ținută, casual sau elegantă.  

  1. Poartă un sal blana pe un singur umăr 

Unul dintre cele mai simple moduri de a purta un șal de blană naturală este pe un singur umăr. Iar șalul de blană de vulpe funcționează foarte bine aici.  

  • Una dintre idei este să lași ca jumătate să cadă pe spate, iar cealaltă jumătate să fie în față. Poți strânge capătul liber al șalului sub o curea de talie dacă îți faci griji că va aluneca.  
  • O altă idee este să așezi jumătate de șal pe un umăr, iar cealaltă jumătate să o înfășori pe brațul opus, în zona cotului. În acest mod vei arăta sofisticat, dar și relaxată în același timp.  
  • Iată încă o idee: poartă șalul de blană pe umărul drept și prinde-l oblic cu capsa în zona șoldului stâng. Acest mod de a-l prinde arată splendid cu un palton lung.  
  1. Îmbracă șalul ca pe o vestă 

Atunci când vremea este ușor răcoroasă, există mai multe moduri în care poți asorta șalul de blană cu o jachetă simplă. Cel mai simplu mod este să-l porți în jurul gâtului, lăsat să „curgă” în față, exact ca o vestă deschisă. Iar dacă vrei să nu-i porți de grijă, prinde-l cu o curea în talie.  

Posibilitatea de a purta șalul ca o vestă îți conferă un aer casual, care va face șalul mai versatil, deoarece îl poți purta în mai multe locuri. Când știi că îl poți purta de mai multe ori pe săptămână, devine o investiție profitabilă. Iar pentru un aspect elegant, poți asorta mătasea cu sal blana.  

Și partea bună este că poți îmbrăca fie un șal cu un croi mai amplu, fie un șal mai ușor și practic și va funcționa la fel de bine în ambele cazuri.   

  1. Poți purta șalul pe brațe 

Eleganță la superlativ!  

Doar imaginează-ți cum ți-ar sta cu o rochie lungă, neagră, mănuși fine, tocuri și șalul de blană lăsat să cadă pe brațe. Acest look îți oferă instantaneu un aer sofisticat, făcându-te să te simți personajul principal oriunde ai merge. Iar dacă mai adaugi un ruj roșu și un machiaj elegant la ochi, fii pregătită să primești complimente peste complimente.  

  1. Experimentează în stilul tău 

Când vine vorba de ținuta ta, un șal din blană naturală va face o impresie deosebită. De asemenea, moda actuală s-a asigurat că un șal de calitate își păstrează locul ca fiind sofisticat și elegant, indiferent de modul în care alegi să îl porți. 

Întrebarea este ce tip de șal de blană vrei să adaugi în dulapul tău? Vrei un model de șal cu un croi mai amplu, care să-ți ofere un confort termic optim, sau un șal mai ușor, pe care să-l poți purta cu mai multe piese vestimentare? Indiferent de răspuns, un lucru este cert: atunci când ai mai multe modele, poți extinde semnificativ opțiunile de styling. 

Și nu te teme să-ți lași creativitatea să iasă la iveală. Experimentează! Stilizează șalul așa cum crezi că te prinde cel mai bine. Crede-ne, nu ai cum să dai greș.  

Citeste si : Haina de blana naturala VS Haina de blana artificiala. Ce aleg?