Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
 • Marime
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
concurs

Caciuli de blana

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare

Căciulile din blană vor fi mereu în trend, iar dacă n-ai găsit-o încă pe cea potrivită, vino în atelierul nostru din Timișoara și noi o creăm pentru tine cu plăcere. Suntem cel mai vechi magazin de haine din blană din Timișoara și răspundem cu drag tuturor provocărilor clienților noștrii, răsplătindu-i cu calitate și prețuri competitive.

Păstrează-ți confortul în anotimpul rece purtând o căciulă de blană din colecția Carolina Design. Se potrivesc perfect ținutelor tale de zi sau de seară, casual sau elegante și îți vor da o notă distinctă, subliniind eleganța  alegerilor tale vestimentare. Din nurcă, lup canadian, vulpe polară sau raton, căciulile noastre sunt alegerea perfectă și călduroasă pentru o doamnă sau o domnișoară sofisticată și mereu la modă.

Poți alege o căciulă rotundă, cu bordură, stil toca – ușor de accesorizat atât ca și culoare cât și ca formă cu blănurile din colecția noastră.  Datorită diversității formelor și culorilor în care le găsești, sunt potrivite pentru toate vârstele și pot accesoriza cu succes o ținută deosebită de zi, o ținută elegantă de seară sau pur și simplu o poți purta împreună cu una dintre vestele noastre de blană și jeanși pentru a te simți confortabil într-o ținută casual. Căciula din blană de lup canadian cu urechi te va proteja de frig și îți va da un aer cool dacă o porți la o ținută casual inspirată.

Indiferent de stilul tău, Carolina Design va fi mereu cea mai bună alegere pentru tine!

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)