Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Marime
  0
  0
  0
  0
  0
 • Promotii
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Haine de Chinchilla - Royal

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
Hainele de blana naturala Chinchilla Royal sunt cele mai luxoase si confortabile modele de haina. Blana Chinchilla Royal este considerata a fi de 30 de ori mai fina si mai matasoasa decat parul uman.

Este cu siguranta cea mai fina si mai matasoasa blana naturala de pe piata. In plus, hainele realizate din acest tip de blana naturala sunt simbolul rafinamentului desavarsit.


Acest model de haine de blana sunt cele mai delicate si fine obiecte vestimentare si sunt confectionate din blana naturala 100% de Chinchilla Royal, un animal crescut in special pentru blana sa speciala, dar si pentru carne. Acest tip de blana naturala este nu doar un simbol al rafinamentului, insa este considerat si o investitie demna de luat in seama. Hainele confectionate din acest tip de blana naturala sunt extrem de rezistente in timp si nu se demodeaza niciodata.


Considerata ”Regina blanurilor”, hainele din blana Chinchilla Royal sunt simbolul luxului si rafinamentului. Acestea sunt preferate de celebritatile din intreaga lume, de la reprezentantii Caselor Regale pana la vedete de cinema.


Alege sa te impui si sa debordezi de feminitate atunci cand imbraci o haina de blana Chinchilla Royal! Un astfel de obiect vestimentar va oferi un plus de glamour aparitiilor tale si iti vor completa atitudinea sofisticata, asigurandu-ti aparitii care nu vor putea fi trecute cu vederea de nimeni!


O haina din blana de Chinchilla Royal este un obiect vestimentar clasic si un simbol al elitei fashion. Daca adori sa fii in centrul atentiei si sa te faci remarcata cu alegerile tale vestimentare, mizeaza pe acest model de haina de blana naturala 100%.


Carolina Design iti pune la dispozitie o gama variata de haine de blana Chinchilla Royal, astfel incat sa poti alege modelul care iti subliniaza cel mai bine trasaturile si iti pune in valoare personalitatea. Lasa haina sa ”vorbeasca” pentru si despre tine, chiar si necunoscutilor!


Cream haine blana femei pentru toate gusturile, avand solutia perfecta pentru orice iubitoare de blanuri naturale. Daca ai in minte un model de haina de blana Chinchilla Royal si nu il gasesti pe site-ul nostru, nu e nicio problema! Ne poti contacta, iar noi vom confectiona modelul dorit conform fotografiei pe care ne-o vei trimite. Suntem un magazin cu peste 30 de ani de traditie in prelucrarea si comercializarea blanurilor naturale si iti punem la dispozitie o gama extrem de variata de haine de blana la preturi de producator.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)