Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Marimi disponibile in stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Promotii
  0
  0
  0
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Modele haina blana naturala chinchilla

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
Fie ca esti o „impatimita” a modei de lux actuale si a unui stil de viata exclusivist, fie ca te regasesti mai degraba in stilul vestimentar „nostalgic”, simplu si clasic, din garderoba ta nu poate lipsi – in niciunul dintre cele doua cazuri – o haina din blana naturala de chinchilla conceputa si croita in ton cu personalitatea ta stilistica!


Indiferent de gusturi sau de varsta, blana de chinchilla este un must-have pentru orice iubitoare de blanuri naturale, care acorda o atentie deosebita imaginii sale pentru a-si etala prosperitatea, feminitatea puternica si, in acelasi timp, gratioasa, eleganta… unica.


Specialistii Carolina Design ti-au pregatit mai multe modele de piese vestimentare incluse in categoria Haina blana naturala chinchilla, tocmai pentru ca orice femeie sa gaseasca in catalogul nostru de produse blana visurilor sale. In acest caz, o haina din blana chinchilla autentica, 100% naturala, care nu ar trebui sa lipseasca din wardrobe-ul niciunei femei pasionate de fashion.


Iar pentru ca ne adresam cu precadere acelor femei care INDRAZNESC sa se exprime vestimentar si stilistic, indiferent de norme, timpuri, trenduri sau preconceptii, am inclus in colectia noastra chiar si cateva modele de blana / haina chinchila concepute intr-un stil sporty, dar la fel de rafinat; rafinamentul fiind una dintre notele definitorii ale brandului Carolina Design, o caracteristica ce insoteste fiecare piesa vestimentara creata cu maestrie, iscusinta si atentie fina la detalii.


Arunca o privire de ansamblu asupra propunerilor noastre si vei constata, inca din pozele de prezentare, desavarsirea cu care realizam toate produsele – astfel incat tu sa te simti bine in pielea ta… intr-o haina din blana chinchila naturala, spre exemplu.
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)