Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Promotii
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Posete Boldrini

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
Poseta este un accesoriu indispensabil din garderoba oricarei femei, ea fiind necesara nu doar pentru depozitarea lucrurilor personale, ci reprezentand si o ”carte de vizita”.

Alege o poseta Boldrini si las-o sa te reprezinte cum se poate mai bine!


Posetele Boldrini sunt realizate in Italia si comercializate, in Romania, de Carolina Design. Acestea sunt simbolul rafinamentului si elegantei italienesti de mai bine de 60 de ani. Boldrini Selleria a luat nastere in Toscana, in 1955, fiind fondata de catre Scandiano Boldrini. Initial, Boldrini a fost un mic magazin toscan, administrat de o familie. In timp, a devenit un brand de clasa mondiala, fiind sinonim cu maiestria, pielea naturala si calitatea superioara. Fiecare poseta Boldrini este unica, la fel ca cea care o poarta.


Posetele Boldrini sunt recunoscute prin stil, designul special, materialele de calitate si finisajele rafinate, realizate cu foarte multa delicatete. Alege sa porti o geanta Boldrini si cu siguranta te vei face remarcata si vei starni admiratia celor din jur cu alegerea rafinata si eleganta, ce-ti va completa perfect outfit-ul.


Gentile Boldrini sunt realizate din piele tabacita in tabacariile din apropiere de Santa Croce sull'Arno. Prelucrarea pielii naturale este efectuata manual. Pielea este tabacita vegetal si confera posetelor Boldrini un aspect moale, elastic, stralucitor, care, odata cu trecerea timpului, dobandeste acel farmec unic, vintage, de o frumusete extrema. Designul posetelor este semnat de designerul italian Giancarlo Fatichi.


Carolina Design are o gama variata de posete Boldrini, realizate din piele naturala 100%. Consulta oferta completa si alege produsul care ti se potriveste cel mai bine si lasa-l sa te reprezinte! Atunci cand porti o poseta Boldrini te vei simti puternica, increzatoare si unica! 

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)