Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Marimi disponibile in stoc
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Promotii
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Haine de alcantara

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
Atunci cand spui Alcantara, spui lux si rafinament! Alcantara este un material de lux, folosit pentru acoperirea majoritatii creatiilor de lux din diverse domenii, precum automobile, interioare, navigatie maritima, moda si accesorii.

Acesta este un material compozit textil, fara urzeala si batatura, creat in 1970 de catre Miyoshi Okamoto, un cercetator de la compania chimica japoneza Toray Industries. Alcantara este o marca inregistrata aflata in proprietatea Alcantara S.p.A. - Italia.


Procesul de producere a acestui tip de material este rezultatul unei cercetari stiintifice de inalta tehnologie. Alcantara este un material extrem de rezistent, dar si moale si delicat. Totodata, acest tip de material este considerat simbolul rafinamentului si al elegantei.


Carolina Design are pentru tine o gama diversa de modele de haine de alcantara, in diferite nuante si texturi, care sa te puna in valoare si sa-ti ofere un plus de incredere la fiecare aparitie.


Lucrate cu o deosebita atentie la detalii, hainele de alcantara sunt o alegere ideala. Usor de purtat si combinat, acest tip de haine iti va garanta outfit-uri variate, care nu vor putea fi trecute de vederea de cei pe care-i intalnesti.


Imbraca o haina de alcantara si las-o pe aceasta sa ”vorbeasca” pentru tine! Carolina Design iti pune la dispozitie o gama variata de produse din alcantara, care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Daca modelul dorit de tine nu se afla in oferta magazinului nostru, nu-ti face probleme. Transmite-ne modelul dorit intr-o fotografie si ne vom asigura ca te vei bucura de haina ta de alcantara in cel mai scurt timp posibil.


Magazinul Carolina Design are o experienta de peste 30 de ani in confectionarea hainelor de blana naturala si iti prezinta modele pentru orice preferinta. 

Promo
Promo
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)