Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Marimi disponibile in stoc
  0
  0
  0
  0
 • Promotii
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Blanuri de lux

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
O vorba clasica, dar nemuritoare, spune ca diamantele reprezinta cel mai bun „prieten” al unei femei. Si, pentru a intregi aceasta frumoasa „prietenie”, noi credem ca blanurile de lux sunt cea mai potrivita piesa vestimentara care poate complimenta cu desavarsire colectia de bijuterii a oricarei femei rafinate.

Astfel, la Carolina Design ti-am pregatit o diversitatea fascinanta de modele de haine de blana de lux, de la modele simple la modele opulente – pe care le poti purta impreuna cu accesoriile tale preferate (cercei, bratari, coliere) sau care nu mai au nevoie de niciun „artificiu”, ele in sine fiind o piesa statement.

Blanuri naturale de linx, de vulpe, de vizon – alege modelul care ti se potriveste cel mai bine si poarta-l cu incredere, conform personalitatii tale feminine. Si nu uita: frumusetea vine atat din interior, cat si din exterior. Specialistii in moda Carolina Design au conceput piese vestimentare din blanuri naturale 100% care sa atraga admiratia tuturor privitorilor asupra ta, astfel incat tu sa te simti cu adevarat speciala, „sofisticata” precum o diva cu aspiratii inalte.

Fiecare haina de blana by Carolina Design isi are purtatoarea sa chic. Asa ca nu ezita sa alegi sa porti ceea ce iti place!

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)