Organizatorul 

Casa de Blanuri  Carolina SRL,avand codul fiscal 36597164, cu sediul in Timisoara, str. Arcidava nr. 39, cam. 2, organizeaza Concursul Club Carolinape platforma Facebook.

Nu se percep taxe sau alte sume de bani in cadrul acestui concurs, cu exceptia costurilor de transport, in cazul in care castigatorul opteaza pentru acesta modalitate pentru intrarea in posesie a premiului. Costul de transport va fi platit direct curierului.

Perioada

Concursul se desfasoara in perioada 04.11.2019 – 30.11.2019, ora 22.00si are urmatorul regulament:

Cine poate participa la concurs?

La concursul Club Carolina poate participa oricine are cont personal pe reteaua de socializare Facebook cu exceptia proprietarilor si angajatilor organizatorului.

Premiul acordat

In urma concursului castigatorul, desemnat prin tragere la sorti, va primi un premiu constand intr-o vesta de blana de vulpe neagra in valoare de 790 le( produsul se poate vedea pe site-ul companiei www.carolinadesign.ro , dar si pe pagina Carolina Design Haine si veste din blana , la sectiune Magazin).

Vezi linkul: https://www.carolinadesign.ro/veste-blana-femei/vesta-de-blana-de-vulpe-neagra-bucati?limit=75

Ce trebuie sa faca participantii pentru a participa la tragerea la sorti ?

Persoanele care participa la concurs trebuie sa indeplineasca cateva conditii sau sa efectueze cateva operatiuni, si anume:

-       Participantul trebuie sa fie urmaritor al paginii Carolina Design Haine si veste de blana,iar in cazul in care nu este, atunci sa bifeze aceasta optiune si sa dea like paginii;

-       Trebuie sa solicite inscrierea in Clubul Carolina 

           (acceseaza link-ul:https://www.facebook.com/groups/clubcarolina/?source_id=864228327055390);

-       Sa invite cel putin 5 prieteni pentru a se inscrie in Clubul Carolina; (trebuie sa adauge urmatorul text in mesajul de invitatie: Te invit sa devii membru al Clubului Carolina unde vei avea acces la modele de haine din blana naturala cu reduceri speciale ( de pana la 70%), iar unele din modele sunt oferite in exclusivitate pe acest canal. Clubul Carolina este un grup inchis, iar accesul va fi restrictionat incepand cu data de 01.01.2020. Acum ai ocazia de a deveni membru intr-un mod foarte usor, simplu si nu te costa nimic).

-       Sa dea share la postarea despre concurs pe pagina proprie;

 

Organizarea tragerii la sorti

Dupa terminarea concursului la data precizata, in urmatoarele 2 zile, se va intocmi lista cu toti participantii la concurs care vor primi un numar in ordinea cronologica ( se ia in calcul actiunae de share al postarii despre concurs); Aceasta lista va fi disponibila pe grupul Club Carolina ( grup privat).

In data de 5 decembrie, ora 13.00 va fi organizata extragerea cu numarul castigatorului.

Procedura de extragere va fi efectuata folosind serviciul site-ului https://www.tragerilasorti.ro.

Extragerea va fi transmisa live pe pagina Carolin Design in data de 5 decembrie ora 13.00.

Vor fi extrase 3 numere, primul este cel castigator, iar celelalte 2 sunt de rezerva, in ordinea extragerii. 

Desemnarea castigatorului va fi facuta dupa validarea acestuia, adica dupa verificarea indeplinirii conditiilor sau efectuarii tuturor operatiuniilor obligatorii pentru participarea la concurs si care sunt precizate in prezentul regulament.

In cazul in care nu va fi validat din motive de neindelinire a conditiilor se va stabili al doilea numar castigator, urmand procedura de validare. Daca nici acesta nu va fi validat, atunci se stabileste al treilea numar castigator, urmand a se efectua procedura de evaluare.

Daca, nici cel de-al treilea participant nu va fi validat, atunci se reia tragerea la sorti a castigatorului, dupa aceeasi procedura.

Inmanarea premiului

Momentul si locul pentru inmanarea premiului poate fi publicata pe pagina Carolina Design Haine si veste de blana, respectiv pe grupul Clubul Carolina, pe site-ul www.carolinadesign.ro, dar si direct pe messenger Facebook, castigatorului.

Castigatorul va fi contact prin intermediul retelei de socializare Facebook, prin mesaj pe Messenger. Ridicarea premiului se poate face in 30 de zile de la data comunicarii pe Messenger. Dupa aceasta data castigatorul  pierde dreptul de ridicare a premiului. 

Inmanarea premiului se face direct castigatorului la data, ora si locul comunicat, dar se poate opta si pentru trimiterea prin curier la adresa indicata de castigator. In acest caz, acesta are obligatia de a transmite numele si prenumele, adresa exacta ( localitate, strada, numar, judet) unde urmeaza a fi livrata vesta ( premiul acordat). Aceste informatii se transmit organizatorului, atat pe messenger Carolina Design  Haine si veste de blana, cat si pe email la adresa comenzi@carolinadesign.ro.

Prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi facuta conform legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Totodata, incepand cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Datele colectate ( ale castigatorului) vor fi arhivate maxim 120 de zile si se utilizeaza pentru evidentele legale cu privire la organizarea concursului, respectiv trimiterea coletului, in cazul in care se opteaza pentru aceasta modalitate de intrare in posesie a premiului.

 

Timisoara, 01.11.2019