5 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă iarna

Vrei să înfrunți temperaturile scăzute fără să-ți sacrifici stilul vestimentar? Noi știm exact ce îți trebuie. De la călduroasele și rafinatele haine de blană și fuste de piele care-ți scot în evidență puterea la geci de piele naturală și gulere din blană, există anumite articole vestimentare care rezistă cu brio tendințelor în modă.  Mai jos vei găsi cele 5 articole vestimentare în care merită să-ți investești banii dacă vrei ca în fiecare iarnă să fii cool ca și temperaturile.  

haine de blana de samur
Blana naturala de samur

Să le luăm pe rând. 

  1. Cojoc dama – piesa practică, extrem de călduroasă și frumoasă 

Unele dintre cele mai bune alegeri în materie de haine de iarnă sunt bine-cunoscutele cojoace dama, la care orice femeie se gândește când simte că temperaturile scăzute devin supărătoare. Îmbrăcând un remarcabil cojoc de miel poate face ca orice ținută să arate de un milion de dolari. Poți găsi mai multe modele premium Carolina Design aici.  

Un cojoc poate să-ți îmbunătățească outfitul instantaneu, fie că ai ales un look relaxat, casual sau formal. Și, în plus, cine nu adoră un articol care rămâne în tendințe an după an și care își face treaba atât de bine, simțindu-se asemenea unei îmbrățișări pufoase? 

Nu ducem lipsă de modele incredibile de cojoace de damă, de la cojoc dama piele naturala, cojoace în culori îndrăznețe, modele elegante de culoare negru și maro luxuriant, precum și paltoane lungi, incredibil de frumoase. Există un cojocel femei pentru fiecare gust și personalitate.  

Durabile, extrem de calitative, călduroase, versatile și atemporale – cojoacele din blană naturală se mențin într-o stare excelentă ani la rând. Iar o femeie îmbrăcată într-o piesă vestimentară atât de rafinată se va bucura garantat de aprecierea oamenilor din jur! 

  1. Șal de blană naturală – adaugă farmec oricărui look 

Gulerele și șalurile de blană sunt foarte practice. Le poți purta cu orice ținută – fie că este vorba de o rochie sau doar de o pereche de blugi și o cămașă. În plus, te pot scuti de grija de a purta mereu o jachetă. Ai nevoie doar de un guler sau un șal de blană ușor pe care să-l pui în jurul gâtului. Și ești gata de plecare! 

Șalurile de blană naturală Carolina Design sunt unele dintre cele mai căutate și iubite accesorii în rândul femeilor. Și nu ne miră deloc – șalurile arată atât de prețios, sunt atât de călduroase, încât pot fi purtate mai peste tot.  

Astfel, pe lângă cojoace dama piele naturala, merită să-ți investești banii și într-un șal rafinat de blană. La fel ca o bijuterie prețioasă, acesta nu-și pierde valoarea după un sezon și-l vei putea purta cu aceeași mândrie an după an.  

  1. Fuste și pantaloni din piele naturală – îmbrăcăminte care-ți ilustrează spiritul nonconformist 

Continuăm lista pieselor vestimentare atemporale cu fustele și pantalonii din piele naturală. Acestea au deja un caracter puternic și aproape că vorbesc pentru tine, ceea ce înseamnă că nu trebie să-ți faci griji cu privire la cum le vei purta. Deși considerăm că poți asorta fuste piele cu orice, la fel de bine poți alege și un outfit simplu, cu un pulover supradimensionat, o jachetă din denim sau o cămașă din satin. La fel și în cazul pantalonilor.  

Pielea este un material foarte călduros și extrem de durabil (zeci de an la rând). Nu se poate spune același lucru despre variantele alternative din piele vegetală sau din plastic, care au o durată de viață mult mai scurtă. Durata de viață a pielii naturale este unul dintre cele mai avantajoase aspecte ale acesteia. Pe o perioadă suficient de lungă, pielea naturală este incredibil de ecologică și, deși articolele din piele naturală sunt ceva mai scumpe, pe termen lung reprezintă cea mai bună alegere. Tocmai de aceea, următoarea recomandare din listă este… 

  1. Geaca de piele dama – piesă de calitate excepțională, care poate fi lăsată generației următoare 

Geaca de piele este un erou al garderobei femeilor pe tot parcursul anului. De la trenciuri de piele cu design inedit și populara geaca piele dama scurtă neagră la geci cu blană de samur sau de chinchilla, pe site-ul nostru vei găsi o geaca piele pentru fiecare ținută din dulapul tău.  

Pielea există de cel puțin 5.500 de ani (sursa: National Geographic). Este un material care transcende toate culturile și tendințele trecătoare și va fi prezent – într-o formă sau alta – pentru secolele următoare. Tocmai de aceea poți fi sigură că dacă o cumperi acum, o vei putea purta și următorii 10 ani (poate și mai mult).  

  1. Haine de blana – este o piesă de investiții pe care o vei păstra pentru totdeauna 

Am lăsat pentru final piesa de rezistență – haina de blana naturala.  

O haina de blana are numeroase avantaje, spre deosebire de o haină din blană artificială. Haina blana naturala este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a înfrunta temperaturile scăzute anul acesta… și anul viitor, și peste 10 – 15 ani. Pentru că, da, când vine vorba despre blanuri naturale, poți vedea achiziția lor asemenea unei investiții. De ce? Pentru că aceste haini de blana naturala au o valoare ridicată.  

De fapt, dacă sunt păstrate corespunzător, haina blana este o investiție excelentă, deoarece o poți vinde mai târziu pentru și mai mulți bani decât ai dat pe ea inițial. Sau poți oferi o blanita naturala unui membru al familiei.  

Însă, un lucru e sigur: haina blanita este o piesă vestimentară atemporală, extrem de frumoasă și rafinată, care va atrage privirile tuturor. Convinge-te singură și vezi modelele aici

Concluzia? 

Deși tendințele în modă vin și pleacă, există anumite piese vestimentare care rămân permanent o alegere potrivită, indiferent de an sau modă. De la un cojoc dama scurt și paltoane cu blana naturala la geci, pantaloni și fuste de piele, trebuie să ții minte că materialele naturale nu se demodează niciodată. Carolina Design creează piese vestimentare pentru toate gusturile, având soluția perfectă pentru orice iubitoare de haini de blana, geci de piele sau accesorii de lux.