haine de blana de samur

Blanuri de lux – Cand sa investesti ? 

 

Cunosti  celebra zicala “Vara sanie si iarna car”? 

In industria blanurilor naturale acesta zicala se potriveste de minune, iar cei care opteaza sa faca investii in blanuri de lux in extra-sezon pot economisi bani frumosi si se pot bucura de acestea ani la rand. 

Insa inainte de a intra in acest subiect, as vrea sa iti raspund la doua intrebari esentiale pe care oamenii si le pun referitor la blanuri de lux :  

1.De ce as investi in blanuri naturale

De regula oamenii investesc in produse care nu isi pierd valoarea in timp si care dimpotriva se apreciaza si produc plus valoare cum ar fi aurul, imobile, terenuri,actiuni la bursa..etc.. 

Iar acum tu vei spune…bine bine..dar ce legatura au acestea cu blanurile naturale? 

Iti voi raspunde  simplu: 

Blana naturala pe langa confortul termic si rezistenta in timp, are menirea sa iti adauge plus valoare tie ca individ iar asta inseamna investitie! 

Iti voi oferi un exemplu concret: 

Intr-una din expozitiile de la Hotel Sheraton din Bucuresti, ne-a vizitat o clienta ,  detinatoarea unei agentii imobiliare din Pitesti care cauta o haina de blana luxoasa. 

Noi la Carolina Design avem un set de intrebari pe care le punem clientilor pentru a identifica cu exactitate ce isi doresc , pentru ce isi doresc acea haina de blana si care este bugetul in care doresc sa se incadreze. 

In cazul clientei noastre raspunsul a fost urmatorul:- “VREAU O HAINA DE BLANA LUXOASA CU AJUTORUL CAREIA SA VAND MAI MULT SI MAI SCUMP”. 

Din vorba in vorba cu clienta noastra am aflat ca ea descoperise ca atunci cand mergea la negocieri coborand din Mercedes S- classe ,cu o geanta Channel si o blana naturala din vizon, cumparatorii o percepeau ca fiind o persoana prospera,experta in imobiliare,de incredere, puternica , iar negocierile erau foarte usoare pentru ea.. 

Ea a decis sa investeasca mai mult in imaginea ei pentru a obtine mai usor un profit mai mare de pe urma bussinesului ei. 

2. Cand sa imi cumpar o blana naturala de lux la pret bun?  

Aceasta intrebare ne este adresata in special de catre doamnele care chiar doresc sa faca o investitie si sa economiseasca bani frumosi pe care la randul lor sa ii investeasca tot in propria persoana. 

In acest caz, raspunsul este clar –  in extra-sezon cand preturile pentru blanuri de lux costa cu pana la 50% mai putin decat in sezonul rece. 

In Romania, beneficiem de 4 anotimpuri, ceea ce inseamna va vom avea o utilitate a blanurilor naturale de pana la 75% pe parcursul intregului an. 25% din an o reprezinta lunile Iuie Iulie August in care nu vom purta deloc haina de blana. 

In functie de zona geografica in care va aflati, hainele de blana naturala au utilitate maxima de la temperaturi de –20 grade pana la temperaturi de + 18 grade (acestea ajungand in unele zone in luna Mai- Iunie ex :la munte) 

Insa extra-sezonul blanurilor naturale incepe mult mai repede si anume la mijlocul lunii Martie cand inca temperaturile sunt scazute ceea ce inseamna ca vom putea purta blana naturala chiar daca am optat pentru achizitionarea ei la final de sezon. 

Pe langa asta, persoanele care doresc sa fie percepute ca fiind de succes sau sa isi arate statutul social nu se limiteaza in a purta blana naturala doar in zilele friguroase sau doar la anumite ocazii speciale… 

Aici putem da exemplul unei alte cliente dragi dea nostre care este profesor universitar in Timisoara si care datorita modului sau de a se imbraca (aparitiile ei dinToamna pana in Primavara sunt in diverse haine de piele si blana naturala de diverse tipuri) si cu ajutorul evident al abilitatii didactice, detine un succes fantastic fiind admirata si complimentata de elevele ei , care o percep ca pe un model in viata si  care doresc sa ajunga ca ea. 

Si ce mandrie  sau realizare mai mare poate avea un om decat faptul ca emana inspiratie la orice pas iar oamenii se uita la el ca la un exemplu demn de urmat? 

Acum ca am lamurit cele doua aspecte, as vrea sa iti sugerez  3 haine de blana naturala de lux de care garderoba ta are nevoie pentru ca  tu sa emani putere, succes si sa fii o inspiratie pentru cei din jur. 

1. Blanuri de lux de vizon 

Vizonul, materialul supranumit si Mercedes-ul blanurilor naturale, datorita rezistentei sale in timp dar si aspectului luxos al blanii. 

Acest material il recomandam in special, persoanelor cu functii inalte,femeilor de afaceri,medicilor, avocatelor sau sotiilor oamenilor influenti. 

In functie de modelul ales vizonul poate fi purtat atat in cadrul intalnilor formale ( congrese, intalniri de afaceri, evenimente speciale), la birou ,la locul de munca sau in oras la o intalnire cu prietenii sau familia. 

Este recomandat pentru uz indelungat. 

blanuri de lux vizon

2. Blanuri de lux Chinchilla Royal 

Chinchilla royal este un material sublim si fin ,care insa emana in subconstientul privitorului multa putere financiara. 

Acest produs il recomandam doamnelor cu o situatie financiara inalta care doresc sa arate acest lucru si persoanelor din jur… 

Aceste produse nu sunt destinate purtarii zilnice, deoarece sunt sensibile si delicate  insa detinerea unei astfel de piese in garderoba ta, va fi binevenita si imperios necesara daca in anumite situatii vei dori sa obtii ceva anume cu usurinta. 

blanuri de lux chinchilla royal

3.Blanuri de lux de Samur

Blana de samur,  blana tarilor sau a ducilor, numarul 1 in rangul blanurilor naturale si una dintre cele mai scumpe blanuri de lux din lume.. 

Daca frecventezi cercuri inalte , acesta blana este un must have pentru tine! Oriunde te vei duce imbracata cu o blana din samur, prezentarea si introducerea ta, va fi facuta practic de catre blana purtata. Toata lumea va sti nu doar ca  esti cineva, ci va stii cu siguranta ,ca esti cineva anume! 

Samurul, este recomandat pentru uz indelungat. 

Blanuri de lux de samur

Si acum la final de articol vreau sa iti mai dau un imbold in cazul in care nu te-am convins sa investesti mai mult in tine.. 

Tu cu cine ai face afaceri sau in cine te-ai increde daca ar fi sa alegi?  

In general oamenii  sunt atrasi de oameni de succes, care arata asta atat atat la exterior cat si la interior..cu alte cuvinte –  prima impresie conteaza.  

Daca vrei sa ai succes cu adevarat va trebui sa investesti in tine in toate privintele, atat in educatia ta  cat si in garderoba ta. 

#ownyourpower #carolinadesign 

Citeste si : Mereu eleganta si la moda alaturi de Carolina Design