Gulerul de blana naturala din nou in tendinte

Dintre toate accesoriile de blana naturala de pe piata, gulerele de blana naturala par a fi cele mai populare. Gulerul de blana este unul dintre cele mai versatile accesorii pe care o femeie ar trebui sa le aiba neaparat in garderoba sa.

Daca v-am starnit interesul si credeti ca merita sa incercati un guler de blana, dar nu sunteti sigura cum sa integrati aceasta piesa vestimentara in garderoba curenta, nu va ingrijorati pentru ca in randurile ce urmeaza veti gasi cele mai bune idei despre cum sa le purtati.

Pe masura ce va imbracati si sunteti gata sa infruntati frigul de afara, din obisnuinta ajungeti sa puneti la gat un fular sau o esarfa. Ce ar fi sa le schimbati putin? Exista mai multe optiuni care sa va tina cald si sa va dea si un aer elegant. In iarna ce urmeaza incercati sa luati in considerare varianta unui guler de blana in locul esarfelor. Cu siguranta veti arata grozav!

Fie ca purtati un sacou mai gros, o haina de piele sau o vesta de blana naturala , un guler de blana va oferi o accesorizare perfecta a tinutei alese. Prin accesorii bine alese, condimentati cu bun gust orice haina. Daca vreti sa iesiti din rutina, un accesoriu de blana este solutia perfecta!

Unul dintre aspectele pozitive ale gulerelor de blana este flexibilitatea acestora. Ceea ce conteaza este atitudinea, iar aceasta este data de hainele si accesoriile pe care le purtati. Carolina Design va poate oferi accesorii de blana care sa se potriveasca fiecarei ocazii si fiecarui stil vestimentar.

Haine de blana by Carolina Design

Cand vine vorba de purtat haine de blana naturala , atentia trebuie mereu indreptata spre detalii. Gulerele de blana sunt la fel de variate ca si hainele. Le gasiti intr-o gama larga de dimensiuni, culori, forme. Dati importanta acestor aspecte!

Fie ca sunteti in cautare de haine, veste de blana si accesorii sau pur si simplu, deocamdata studiati piata, specialistii de la magazinul Carolina Design va stau la dispozitie pentru consiliere la nivel profesional. Accesati www.carolinadesign.ro pentru a afla detalii despre locatie si program de functionare.