Sortare
Afisare

Filtre

 • Pret [Interval]
  lei - lei
 • Marimi disponibile in stoc
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Promotii
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Disponibilitate stoc
  0
  0
  0
  0
  0
 • Review
  0
  0
  0
  0
  0
promotii haine de blana naturala

Haine de blana

Filtreaza Produsele
Sortare
Afisare
Haine de blana
Nu e ușor în sezonul rece să te simți și elegantă și în același timp confortabil, însă o haină de blană e acea piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderobă pentru a îmbina cu succes confortul și eleganța.

Dispunem de  o gamă variată de haine din blană pur și simplu adorabile! Croieli clasice și culori comune pentru o haină de blană care nu se demodează și în același timp arată fabulos sau culori îndrăznețe, fermoar sau glugă pentru un stil tineresc și actual.

Pune-ți în valoare eleganța, trăsăturile feminine și stilul inconfundabil, purtând o haină din blană naturală creată de Carolina Design! Experiența în materie de articole confecționate din blană naturală și mulțimea clienților satisfăcuți de-a lungul timpului, ne recomandă ca pe niște profesioniști mereu atenți la tendințele modei și la preferințele individuale ale clienților noștrii.

De la clasicele culori negru, alb, gri, pana la verde, somon sau gri petrol – vei fi mereu în centrul atenției indiferent de capriciile vremii.

Remarcă-te la evenimentele speciale purtând o haină din blană de vulpe polară, vulpe argintie, chincilla sau nurcă și bucură-te de privirile admirative. O poți accesoriza cu o căciulă din colecția noastră, la fel de elegantă și prețioasă.

Fă-ne o vizită la magazinul nostru din Timișoara sau contactează-ne online pentru a beneficia de consultanță în privința alegerii hainei perfecte pentru tine. Dacă nu îți sunt pe plac modelele existente, creăm cu drag special pentru tine, haina de blană mult visată!

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Afişare 1 - 38 din 38 (1 pagini)