sal de blana naturala

Te căsătorești iarna? Fă față frigului într-un mod fabulos cu aceste piese vestimentare!

Dacă îți organizezi nunta în perioada iernii, alegerea rochiei și a pantofilor este doar o mică parte din planificarea întregii ținute. Condițiile meteo te determină să iei în considerare și alte aspecte, cum ar fi ce să porți peste rochia de mireasă. Acest lucru se datorează faptului că, indiferent dacă stai mai mult afară sau nu, temperatura, zăpada, ploaia sau vântul te-ar putea pune într-o situație inconfortabilă. Tocmai din acest motiv am alcătuit un articol referitor la ce să porți peste rochia de mireasă, astfel încât să-ți fie cald, dar mai ales, să arăți fabulos!

Ce să porți peste rochia de mireasă dacă te căsătorești iarna

Deși temperaturile pot fi înspăimântătoare, nu lăsa acest lucru să te împiedice să alegi o rochie fără mâneci sau cu spatele gol. Cu ajutorul accesoriilor potrivite te poți acoperi cu ușurință pe parcursul ședinței foto în aer liber. De la șaluri elegante până la haine de blană lungi, există o mulțime de modalități prin care te poți proteja împotriva frigului fără a-ți afecta look-ul. Iată ce poți alege:

1.     Șal de blană

În cazul în care îți dorești o haină suplimentară, ușor de îmbrăcat și de dat jos, atunci poartă un șal elegant din blană naturală! Poți alege să-l porți fie pe umeri, fie lăsat să cadă până la coate, însă, oricum ai alege să-l stilizezi, șalul alb din blană este un accesoriu deosebit, care-ți poate complimenta excelent rochia de mireasă.

În plus, pe lângă confortul termic pe care ți-l asigură, aspectul prețios și luxos al acestuia îți scoate în evidență latura feminină, iar contrastul dintre blana fină, rochia de mireasă și buchetul de flori va fi greu de uitat de către invitați. Să nu menționăm că șalul din blană este extrem de versatil, ceea ce înseamnă că-l vei putea purta și la alte ținute.

2.     Haină de blană naturală alba

Dacă ești o persoană mai friguroasă, meriți ca în ziua nunții tale să te bucuri de îmbrățișarea rafinată și călduroasă a unei haine de blană naturale. Poți alege o haină de blană lungă sau scurtă, cu sau fără glugă, iar la cerere, noi îți putem personaliza haina, aplicând diferite pietre prețioase, nasturi, sclipici, inserții de alte țesături, dantelă și altele, în funcție de dorințele tale. 

Nunta este o zi emoționantă pentru orice mireasă și este de așteptat să-ți dorești să arăți cât mai atractiv. În acest sens, o haină de blană alba scurtă pentru nuntă poate fi o alegere înțeleaptă, în special dacă partea de jos a rochiei este mai voluminoasă. În cazul în care ai rochia de mireasă dreaptă, simplă și delicată, poți adăuga un plus de structură ținutei alegând o haină de blană naturală de vulpe sau o haină mai lungă. 

Blănurile naturale contribuie la crearea unui look de iarnă perfect:

  • Poți alege o rochie de mireasă cu decolteu, iar deasupra să porți o haină de blană scurtă (albă sau maro);
  • Dacă ești o persoană mai aventurieră și nonconformistă, poți opta pentru o haină de blană în culori pastelate;
  • Accesorizează întreaga ținută cu o diademă, cercei prețioși sau o broșă elegantă;
  • Alege cu grijă buchetul de mireasă, astfel încât să se potrivească cu volumul și culoarea blănii. De exemplu, dacă alegi o blană maro scurtă, poți să ai un buchet de mireasă format doar din flori albe, contrastul va fi unul sofisticat.

3.     Căciulă de blană naturală rotundă

În cazul în care ai o coafură lejeră, poți opta pentru o căciulă din blană rotundă astfel încât să-ți completezi armonios ținuta. Aceasta poate fi o alegere potrivită atunci când optezi să porți o haină din blană naturală deoarece outfitul va fi mai închegat. Este bine să iei în considerare inclusiv niște căști din blană naturală, dacă nu vrei să porți o căciulă.

Pentru ca ședința foto în aer liber să fie cât mai confortabilă din punct de vedere termic, poți folosi un astfel de accesoriu. Acest articol de garderobă este capabil să se încadreze armonios în imaginea de ansamblu și să acționeze ca un punct focal elegant al acesteia.

Așadar, o nuntă în timpul iernii poate fi un eveniment cu adevărat special și magic, dar necesită o planificare suplimentară și lucruri extra de luat în considerare. Bineînțeles că vrei să-ți arăți rochia frumoasă în toată splendoarea ei pe tot parcursul zilei și până seara, dar o haină de blană va fi deosebit de utilă pentru acele fotografii romantice cu voi doi împreună, afară, în frig, poate chiar în mijlocul zăpezii.